Hoe Scheman is ontstaan

Schemanmachines

Scheman-Machines is een bedrijf dat in 2018 is opgestart door 2 ambitieuze jongens. Jeffery Manders die reeds 10 jaar ervaring heeft in de mechanisatie sector en Thieu Scheepens die reeds 10 jaar ervaring heeft in de bouw sector. Dit samen geeft ons een brede kennis in zowel de mechanisatie als de bouw sector. Bent u opzoek naar een Landbouwmachine, Industriemachine, Grondverzetmachine of Bouwmachine dan hebt u aan ons de juiste partner voor verkoop en service uiteraard.

Doordat wij 10 Jaar ervaring hebben in verschillende bovengenoemde sectoren kunnen wij u de meest geschikte machine aanbieden. Door de juiste keuze van een machine kunt u optimaal uw werk verrichten. Wij kunnen desgewenst de gehele machine aanpassen naar de klant zijn wensen.

Ook voor de service van de door u aangekochte machine bij ons, kunnen wij u bieden. Goede service en periodiek onderhoud van uw machines is zeer belangrijk voor de levensduur en om stilstand in ongewenste periodes te voorkomen. Doordat wij zelf het gehele onderhoud uitvoeren kunnen wij er ook altijd voor zorgen dat het 100% gebeurd zoals het moet om de beste service te kunnen bieden. Wij zijn niet enkel een Handels-onderneming die alleen In en Verkoop doet. Bij ons krijgt u op alle nieuwe producten gewoon de geldende garantie van onze leveranciers.

Bent u opzoek naar een gebruikte of nieuwe machine dan kunnen wij u een heel mooi gamma aan machines en merken aanbieden, vraag dan ook steeds vrijblijvend via ons contact formulier naar de mogelijkheden en beschrijf uw wensen voor de machine die u zoekt. Nieuw of 2e hands.